Uplatnenie manažmentu rizík a krízového manažmentu v športovom podnikaní - Buganová, Katarína
Zameranie na potrebu aplikácie princípov a postupov riadenia rizík a krízového manažmentu, ako nástrojov zvyšovania odolnosti a vnímavosti v prostredí športových organizácií a športových podnikateľov. V tomto v kontexte sa manažment rizík považuje za nástroj prevencie.