Vyhodnocení součinitele adheze vybraných pneumatik pro zásahový požární automobil - Jánošík, Ladislav
Sumarizovanie výsledkov testovania a hodnotenia vhodnosti troch vybraných typov pneumatík pre zásahové hasičské vozidlá pre jednotky Hasičského a záchranného zboru Českej republiky.