Ochrana osobných údajov pri obecných podujatiach - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá problematikou ochrany osobných údajov pri obecných podujatiach. Poukazuje najmä na právne základy vyhotovovania a zverejňovania fotografií a videozáznamov, povinnosti obce týkajúce sa informovania dotknutých osôb o spracúvaní osobných údajov, požiadavky na primeranosť doby uchovávania osobných údajov, bezpečnosť spracúvania osobných údajov, ako aj právo dotknutej osoby na prístup k fotografiám a videozáznamom z podujatia.