Metódy a techniky používané na simuláciu evakuácie davu v reálnom čase - Gašparíková, Zuzana
Existujúce metódy simulácie evakuácie davu pri krízových udalostiach, využívaných na Slovensku a v Európskej únii. Návrh využitia týchto metód s cieľom evakuácie územia.