Proaktívna činnosť požiarnej ochrany pre mäkké ciele - Malatinský, Adam
Zaoberanie sa proaktívnymi spôsobmi požiarnej ochrany mäkkých cieľových objektov. Ide o budovu obchodného centra, kde je navrhnutých niekoľko typov proaktívnych aktivít pre zlepšenie efektivity minimalizácie rizika ohrozenia, čo sa týka požiarnej ochrany.