Impact of Digitalisation on the Competitiveness of SMEs in Slovakia - Kovács, Jozef, 1994-
Skúmanie vplyvu digitalizácie na konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov na Slovensku. V rýchlo sa meniacom podnikateľskom prostredí MSP čelia mnohým výzvam a príležitostiam, ktoré prináša technologický pokrok. Rozbor, ako digitálna transformácia ovplyvňuje kľúčové faktory konkurencieschopnosti, ako prevádzková efektívnosť, prístup na trh, inovačné schopnosti a zapojenosť zákazníkov.