Analýza výjezdové činnosti jednotek požární ochrany na území okresu Cheb a v příhraniční oblasti - Tomášek, Martin
Zaoberanie sa rozborom mimoriadnych udalostí jednotiek požiarnej ochrany v okrese Cheb. Na základe výsledkov došlo k zlepšeniu v oblasti ľudských zdrojov, navrhlo sa finančné zabezpečenie, alebo technické prostriedky na efektívnejšie riadenie núdzových situácií.