Dynamická sorpční kapacita malých ochranných filtrů – Průmyslové škodliviny - Sýkora, Vlastimil
Posúdenie vplyvu vstupných parametrov na hodnotu dynamickej sorpčnej kapacity malých ochranných filtrov, používaných v civilnej ochrane Českej republiky.