Porovnání dynamiky jízdy zásahového požárního automobilu v městské aglomeraci Ostrava a okresního města Nový Jíčín - Jánošík, Ladislav
Vyhodnotenie a porovnanie dynamiky zásahovej jazdy pri prvom výjazde požiarneho vodného tendra kamiónového typu jednotiek Hasičského záchranného zboru Českej republiky v Moravskosliezskom kraji. Špecifikovanie rozdielnych jazdných vlastností, tak v centre ostravskej mestskej aglomerácie, mestskej časti Fifejdy, ako aj v okresnom meste Nový Jičín.