Aplikácia analytickej viacúrovňovej metódy pri výbere zatepľovacieho materiálu - Horváthová, Michaela
Výber štyroch typov izolačného materiálu na základe konkrétnych kritérií. Rozhodovanie medzi fasádnymi izolačnými materiálmi.