Šírenie varovných hlásení pre obyvateľstvo pomocou terestriálneho digitálneho rozhlasového vysielania T-DAB+ - Weiser, Vladimír
Rozbor prenosu varovných správ pri implementácii vysielania digitálneho štandardu T-DAB+. Zámerom tohto presunu správ je veľmi rýchlo a komplexne informovať obyvateľov o hroziacom nebezpečenstve.