Analýza a návrh video analytického nástroja pre monitorovanie neštandardného správania - Mariš, Ladislav
Vyvíjanie systému, ktorý bude schopný identifikovať tri najčastejšie neštandardné činnosti, ako je poškodzovanie verejného majetku, ublíženie na zdraví a prenasledovanie. Je potrebné zbierať dáta a vytvárať anotované databázy na trénovanie a testovanie modelov hlbokého učenia neurónových sietí. Popis výhod riešenia.