Verejné obstarávanie v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Príspevok upozorňuje školy a školské zariadenia na zmeny vo verejnom obstarávaní po novele zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákonom č. 179/2024 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony). Zmeny sú účinné od 1. augusta 2024.