Procurement Risk Management as an Assumption of Sustainability in Industrial Enterprise - Pajonk, Peter, 1987-
Jedným z predpokladov ekonomickej udržateľnosti v priemyselných podnikoch je efektívne riadenie materiálnych zdrojov, potrebných na výrobu vlastného tovaru. Riziká, spojené s obstarávaním môžu vážne ohroziť udržateľnosť výroby. Poukázanie na dôležitosť riadenia rizík obstarávania v procese obstarávania a tiež poukázanie na najčastejšie vnímané riziká v období neistoty.