Novinky v dohledu ČNB - Procházka, Jan
Česká národná banka (ČNB) je orgán vykonávajúci dohľad nad finančným trhom. ČNB pravidelne aktualizuje a zverejňuje svoju dohľadovú stratégiu, ktorá je určená ako dohliadaným subjektom tak odbornej verejnosti. V poslednej aktualizácii dlhodobej stratégie dohľadu preto zohľadňuje kľúčové novinky na finančnom trhu, vrátane dohľadu nad crowdfundingom, udržateľnými financiami, reguláciou sektoru kryptoaktív a dohľadu rizík informačných a komunikačných technológií.