Revolut nastavuje ve Zlaté minci 2024 zrcadlo bankám na Slovensku - Ščobák, Jiří
Vyhlásenie výsledkov súťaže finančných produktov Zlatá minca 2024. V troch kategóriách bánk a v kategórii robo-poradcov získala pódiové umiestnenie internetová banka Revolut. V kategóriách bankových účtov, študentských účtov a debetných kariet bola ocenená druhým miestom a v kategórii robo-poradcov bola tretia. Naviac bola banka Revolut druhá v špeciálnej kategórii najinovatívnejšia banka. Nastavuje tak Revolut zrkadlo slovenským bankám?