Odvodová úľava - Boráková, Marta
Zákonom č. 28/2024 Z. z., ktorým sa mení zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, nadobudlo účinnosť dočasné opatrenie, ktorým sa predlžuje obdobie uplatňovania tzv. odvodovej úľavy z platenia poistného na sociálne poistenie pre zákonom stanovený okruh zamestnávateľov. Ktorých zamestnávateľov sa táto odvodová úľava týka?