Prídavok na dieťa, kedy môžete oň prísť? - Žuľová, Jana
Prídavok na dieťa je štátna sociálna dávka, ktorou štát finančne podporuje rodiny s nezaopatrenými deťmi. V ktorých situáciách môže oprávnená osoba o tento príspevok prísť?