Konsolidačný balíček - zmeny v ZDP - Valterová, Ivana
Národná rada SR schválila 3. októbra 2024 niekoľko zákonov (uverejnené v Zbierke zákonov SR pod číslom 278/2024), medzi nimi aj novelu zákona o dani z príjmov. Podľa dôvodovej správy cieľom úprav v tomto zákone je okrem vytvorenia predpokladov pre konsolidáciu verejných financií aj podpora malých firiem a živnostníkov.