Elektronické služby obce - aktuálne zmeny právnej úpravy - Hrtánek, Ladislav
Elektronické služby obce predstavujú jednu z možností elektronickej komunikácie obce s daňovým subjektom. Pre využitie elektronických služieb obce je potrebné, aby mal daňový subjekt zriadenú emailovú adresu alebo osobnú internetovú zónu, cez ktorú dôjde k výmene údajov. Elektronické služby obce sú pritom realizovateľné len v prípade daní a poplatkov, kde je správcom dane obec podľa právnej úpravy.