Súdne rozhodnutie ako prameň práva a jeho výklad - Bárány, Eduard
Cieľom je zamyslenie sa nad interpretáciou súdneho rozhodnutia ako prameňa práva v slovenskej právnej tradícii alebo – zjednodušene vyjadrené – zamyslenie nad interpretáciou práva obsiahnutého vo vonkajšej forme súdneho rozhodnutia v domácom právnom prostredí.