Premature Deindustrialization in Latin America: Comparative Analysis of Argentina, Brazil, and Mexico - Lábaj, Martin, 1982-
Predčasná deindustrializácia je kritickou výzvou pre rozvojové krajiny, najmä v Latinskej Amerike, kde zamestnanosť vo výrobe zaostáva za zamestnanosťou v skorších industrializovaných krajinách. Skúmanie rôznych skúseností Argentíny, Brazílie a Mexika, ktoré vrhajú svetlo na rozdiel trajektórie deindustrializácie v týchto krajinách.