Internal Controls and Insurance in Industry 5.0 - Brokešová, Zuzana, 1985-
Systematická identifikácia a kritická analýza výziev a príležitostí na rozvoj vnútorných kontrol v poisťovníctve v rámci novej technologickej revolúcie Industry 5.0. Efektívne vnútorné kontroly sú nevyhnutné na udržiavanie finančnej integrity, ochrany záujmov poistencov a dodržiavanie regulačných požiadaviek. Krytím rizík pomáha poisťovníctvo chrániť spoločnosti a domácnosti pred finančnými stratami v dôsledku nepriaznivých situácií. Finančná stabilita týchto inštitúcií je kľúčová pre finančný blahobyt spoločnosti, ktorý je v súčasnom období posilnený technologickou revolúciou Priemysel 5.0.