Novela infozákona účinná od 1. marca 2025 - Pirošík, Vladimír
Novela infozákona, ktorá nadobúda účinnosť 1. marca 2025, môže v dôsledku svojej nejasnosti spôsobiť v praxi viac škody ako osohu. Konkrétny návod, ako sa s čerstvou novelou majú vysporiadať samosprávy.