Príspevok na športovú činnosť dieťaťa zamestnanca - Mrukviová Tomiová, Sandra
Novela Zákonníka práce nadviazala na pôvodne platnú legislatívu, ktorá umožňovala zamestnávateľom poskytovať príspevok na športovú činnosť dieťaťa zamestnanca. Novela zaviedla príspevok ako záväzný, čo má za cieľ zvýšiť počet detí zapojených do pravidelných športových aktivít.