Vzdelávanie zamestnancov - Mintál, Ján
Do personálneho rozvoja patrí aj kariéra pracovníkov. Týmto otázkam by mal každý zamestnávateľ venovať patričnú pozornosť. Pracovníci by mali byť informovaní o svojich možnostiach kariéry v podniku a zamestnávateľ by im mal poskytnúť jasnú perspektívu personálneho rozvoja.