Pod povrchom EDI komunikácie čakajú ďalšie výhody - Maťo, Vladimír
Povedomie o benefitoch štandardizovanej elektronickej výmeny dát (EDI) medzi odberateľom a dodávateľom je z roka na rok lepšie. Digitálna výmena objednávok či faktúr už nie je len doménou veľkých firiem. Mnohí používatelia však kĺžu po povrchu. Využívanie plného potenciálu elektronickej komunikácie a implementácia väčšieho počtu typov správ pritom môžu významne zefektívniť tovarový tok.