Vývoj elektronických cenoviek neustáva - Kapitán, Peter
Predvídať chute a nálady spotrebiteľov či obchodníkov na Slovensku je vôbec jedna z najnáročnejších prognostických disciplín. Na jednej strane sa hovorí, že ľudia sú skôr konzervatívni a len neradi skúšajú nové veci, no na druhej strane napríklad v alternatívnych spôsoboch platenia patria obyvatelia Slovenska medzi svetovú špičku. Rozporuplné emócie vládnu aj v diskusii o elektronických cenovkách. Kým jedni za nimi vidia viac marketing a okázalú frajerinu, iní sú presvedčení o tom, že prechod k digitalizácii nielen šetrí lesy, ale pomáha aj zefektívniť fungovanie obchodu.