Daň z pridanej hodnoty v roku 2025 - Mušková, Lea
Zmeny v oblasti dane z pridanej hodnoty v roku 2025. Vysvetlenie jednotlivých zmien, aby ich podnikatelia vedeli správne používať, pracovať s nimi a vyvarovali sa tým prípadným komplikáciám (pokuty, penále, daňové kontroly…). Vybrané pozitívne dopady, ktoré by mohli podnikateľovi v tuzemsku zjednodušiť podnikanie.