Vyúčtovanie spotreby PHL na konci roka – nadspotreba pri všetkých druhoch uplatňovania PHL - Sandtner, Lucia
Spôsoby a postupy daňovníka pri uplatňovaní vynaložených daňových výdavkov na spotrebované pohonné látky (PHL) pri používaní motorového vozidla. Osobný automobil nezahrnutý v obchodnom majetku, osobný automobil zaradený do obchodného majetku a elektromobilita. Inventarizácia na konci roka. Zhrnutie novely zákona pre rok 2025.