Institutional Improvement: Benchmarks within Easy Grasp - Nežinský, Eduard, 1972-
Nobelova cena za ekonómiu za rok 2024 potvrdila dôležitosť inštitucionálnej kvality pri riadení ekonomickej výkonnosti a rámovaní prebiehajúcich trendov.