K zmenám pri zdaňovaní príjmov od 1. januára 2025 - Jarinkovičová, Valéria
Témou tohto príspevku je problematika zmien pri zdaňovaní príjmov fyzických a právnických osôb na základe novelizácie zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení n. p. (ďalej aj „ZDP“) zákonom č. 278/2024 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti s ďalším zlepšovaním stavu verejných financií, s účinnosťou od 1. januára 2025.