Metodicheskiy servis «Pomoshch uchitelyu» - pesnya kak pretsedentnyy tekst v prepodavanii russkogo yazyka kak inostrannogo v Slovakii - Bujnak, Milan
Článok popisuje jednu z foriem práce s textom (pieseň ako precedensový text) pri štúdiu ruštiny ako cudzieho jazyka vo formáte metodickej služby Pomocník pre učiteľa.