Ispolzovanie pretsedentnykh tekstov kak odin iz printsipov kultorologicheskogo napravleniya inoyazychnoy edukatsii v Slovakii - Bujnak, Milan
Článok odhaľuje princípy kultúrneho smerovania jazykového vzdelávania na Slovensku s využitím doterajších textov vo vyučovaní ruštiny ako cudzieho jazyka.