Tema «Chaepitiye» pri izuchenii russkogo kak inostrannogo - bogatyy potencial kulturovedcheskogo napravleniya v prepodavanii RKI - Borisova, Ekaterina, 1971-
Článok skúma proces implementácie kulturologického konceptu filozofie cudzojazyčného vzdelávania do výučby ruštiny ako cudzieho jazyka pri štúdiu témy „Pitie čaju“.