The 2024 Draft Amendment to the Sports Act: Labour Disputes in Sports de lege ferenda - Gábriš, Tomáš
Príspevok analyzuje nedávno predložený návrh novely zákona o športe Slovenskej republiky, pričom sa zaoberá len jedným špecifickým aspektom tohto návrhu zákona, a to riešením sporov v športe. V návrhu zákona sú uvedené riešenia športových sporov, ktoré reflektujú rôzne návrhy slovenských športových právnikov a športových odborníkov. Návrh novely preto možno považovať za životaschopný spôsob riešenia mnohých teoretických a praktických problémov v tejto oblasti.