Dokazovanie domáceho násilia – všeobecné východiská - Miškolciová, Iveta
Príspevok sa venuje všeobecným východiskám dokazovania domáceho násilia. Orgány činné v trestnom konaní majú povinnosť pri vykonávaní dokazovania domáceho násilia dodržiavať všetky postupy, ktoré stanovuje zákon. Pokiaľ by bol nebol dodržaný zákonný postup môže nastať absolútna neúčinnosť dôkazu aj keď by bol dôkaz veľmi významný v procese dokazovania domáceho násilia.