Novyj slovatskij cifrovoj uchebnik - Kollárová, Eva
Príspevok predstavuje tretiu lekciu novej digitálnej učebnice ruštiny vydanej na Slovensku s názvom «Встречи с Россией. Сегодня». Tému „Život ako rozhovor: o jedle, hostine, nastavení nábytku, kráse okolia a domácom prostredí a komunikácii“ autori spracovali so zámerom „nie šedej=nevzrušujúcej každodennosti, ale krásnej každodennosti“, je zahrnutá v koncepte „jazyk kultúrou, kultúra jazykom“.