Moja masterskaja i shagalovskij fenomen - Bujnak, Milan
Článok sa zaoberá cestou od učenia k vzdelávaniu na základe fenoménu Marca Shagalla na prvej hodine ruského jazyka pre začiatočníkov v rámci digitalizovanej národnej učebnice. Pre študentov slovenských škôl uvádzame úvodnú hodinu kurzu Ruský jazyk ako cudzí jazyk. Hodina je postavená na princípe syntetickej kultúry, dialógu kultúr Slovenska a Ruska.