Key Factors Influencing the Implementation of Virtual Reality in Employee Training - Kristl Volfova, Monika
Štúdia predstavuje významný krok vpred vo výskume virtuálnej reality ako nástroja na vzdelávanie zamestnancov. Ide o jednu z prvých štúdií, ktorá identifikuje faktory, ktoré môžu ovplyvniť implementáciu VR do vzdelávania zamestnancov v ČR. Získaním údajov z existujúcej literatúry a zistením medzery vo výskume boli získané kľúčové faktory od odborníkov v danej oblasti, ktorié sa zoradili podľa dôležitosti. Štúdia má dôležité dôsledky pre spoločnosti, generálnych riaditeľov, HR manažérov a pre poskytovateľov virtuálnej reality.