Banky musely řídit zákaznickou zkušenost vždy - v digitální době to však platí dvojnásob
Úspech v bankovom biznise závisí na tom, či je inštitúcia schopná poskytovať bezproblémové služby svojim zákazníkom. Spokojní klienti znamenajú vyššie výnosy, rýchlejší rast a nižšie náklady, nakoľko spokojní zákazníci sú zároveň lojálnejší, viac míňajú a častejšie doporučia svoju banku i ďalším ľuďom - spolupracovníkom, priateľom alebo rodine. Stať sa skvele zákaznícky orientovanou bankou v dnešnom digitálnom prostredí však nie je jednoduché. Na to, ako to dosiahnuť, sa zamerala štúdia spoločnosti Qorus a ebankIT.