Príspevok na rekreáciu a príspevok na športovú činnosť od 1. januára 2025 - Mičudová, Tatiana
Do Zákonníka práce bol príspevok na rekreáciu zavedený od 1. 1. 2019 a príspevok na športovú činnosť dieťaťa od roku 2020. V poslednej dobe však prešiel dôležitými zmenami. Článok sa venuje téme oboch príspevkov z pohľadu Zákonníka práce vo svetle oboch noviel, a aj z pohľadu povinností podľa nariadenia GDPR.