The Effects of Third Places on Individuals, Organizations and Territories - Mariotti, Ilaria
Stručná definícia "tretích miest." Ich priame a nepriame vplyvy na jednotlivcov, organizácie a územia. Nástroje politiky a plánovania coworkingových priestorov.