Zásady bezpečnej práce v nábytkárskom priemylse - Mikula, Jozef
V ostatných rokoch prišlo k rozvoju drobných prevádzok, ktoré sa zaoberajú výrobou nábytku a obrábaním dreva. Je preto potrebné upozorniť vedúcich pracovníkov a užívateľov drevospracujúceho zariadenia na niektoré základné povinnosti a opatrenia, ktoré vyplývajú z bezpečnostných predpisov a noriem.