Social Enterprises as a Tool for Supporting Housing Supply in Compliance with the Agenda 2030 - Sika, Peter, 1975-
Predstavenie rámca novej a nepreskúmanej problematiky, kde novinkou je prehľad úlohy sociálnych podnikov pri poskytovaní podpory bývania pre nízkopríjmové skupiny obyvateľstva v slovenských regiónoch so zvýšenou mierou nezamestnanosti v súlade s cieľmi, stanovenými v Agende 2030. Zameranie sa aj na potenciál sociálnych podnikov pri riešení problematiky bývania pre ľudí s dostatočným príjmom v marginalizovaných komunitách, keďže tejto oblasti je na Slovensku venovaná malá pozornosť.