Disruptions Caused by AI in the Language Industry and Education - Štefčík, Jozef, 1976-
Cieľom príspevku je ukázať, aké nástroje umelej inteligencie sa používajú pri prekladaní. Návod, ako ich efektívne používať v každodennej práci prekladateľa.