The Influence of Sustainable Fashion on Consumer Behavior of People under 45 - Gundová, Petra
Identifikácia postojov slovenských spotrebiteľov do 45 rokov k udržateľnej móde - dotazníkový prieskum. Módny priemysel a jeho negatívny vplyv na životné prostredie.