Konanie o žalobe proti nečinnosti orgánu verejnej správy - Ukropec, Anton
Článok sa zaoberá konaním o žalobe proti nečinnosti orgánu verejnej správy a jeho priebehom, pričom poukazuje tiež na základnú charakteristiku tohto osobitného konania vo veciach správneho súdnictva, podmienky podania tejto žaloby, kasačnú sťažnosť, ako aj na príslušné rozhodnutia súdov.