Vývojové trendy kultúrneho a kreatívneho priemyslu v krajinách V4 - Čakanišin, Adrián, 1997-
Hlavným cieľom príspevku je na základe zvolenej metodiky identifikovať vývojové trendy vybraných ukazovateľov kultúrneho a kreatívneho priemyslu v krajinách V4. Vývoj tržieb generovaných odvetvím kultúrneho a kreatívneho priemyslu v krajinách V4. Identifikácia dlhodobejších trendov.