Recenzia - Gulenko, Petr
Recenzia knihy Jiřího Šubrta umožňuje pochopiť vznik a smery vývoja niektorých vedeckých prístupov a koncepcií. Je významným zväzkom intelektuálneho dedičstva doby, ktoré sa odráža v teoretickom výskume a vo vývoji súčasného sociologického myslenia.